BPW-MEGOSZ-PREGA Agrártalálkozó

Időpont
2019. április 5. (péntek), 10:00

Versenyképes mezőgazdasági termelés
hatékony gépesítéssel

A mezőgazdasági gépeken alkalmazott korszerű műszaki megoldások kihasználása az alkalmazott mezőgazdasági termeléstechnológia igényeinek megfelelő üzemeltetéssel, működtetéssel lehetséges. Ennek megvalósítása érdekében a hazai mezőgazdasági gépgyártás törekszik megfelelő műszaki, informatikai megoldásokat kifejleszteni és alkalmazni. Ez a törekvés különösen igaz a terepviszonyok, a munkaműveletek miatt extra terhelésnek kitett futóművekre.

A mezőgazdasági technológia-fejlesztéseknek megfelelő műszaki lehetőségek megismerése tehát a termelőknek és a gépgyáraknak egyaránt fontos.

Ezért, a témakörben, a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ) és a BPW-Hungária Kft. szakmai konferenciát rendez. A rendezvény az „ipar 4.0” és a „mezőgazdaság 4.0” fontos elemeit ismerteti meg a mezőgazdasági termelőkkel, műszaki szakemberekkel, kutatókkal, fejlesztőkkel.

A szakmai találkozó során szó lesz a hosszú élettartamú, kimagasló megbízhatóságú tengely ismérveiről, milyen irányba halad az innováció a futómű fejlesztések során, mit kell ahhoz tennünk, hogy évek múlva is a járművünk illetve annak futóműve költséghatékonyan üzemeljen, mitől lesz egy futómű biztonságos és hogyan lehet vele fenntartási költséget csökkenteni.

Lehetőség nyílik mindenki számára bepillantani egy gyárlátogatás keretén belül a futóműgyártás rejtelmeibe. Megismerhetik a futómű korrózióvédelmének speciális eljárását, testközelből élhetik át azokat a gyártástechnikai újdonságokat, amelyekkel egy futóművet egyedivé lehet tenni. Részesei lehetnek egy futómű rendkívül érdekes gyártási folyamatának.

A mezőgazdasági járművek futóműi extra terhelésnek vannak kitéve, ezért szeretnénk ráirányítani a figyelmet, hogy járművásárlás előtt és alatt a jármű legnagyobb terhelésnek kitett komponensével, a futóművével érdemes foglalkozni.

Törekvésünk a gyakorlatban hasznos információk átadása, magas szakmai igényességgel.

Tovább olvasom

Gazdasági/szakmai előadások • Gyárlátogatás • Izgalmas gépbemutatók • Szerelőverseny

ev-mezogepe-logo

Tekintse meg élőben az ÉV MAGYAR MEZŐGÉPE 2019 díjat elnyerő BPW AGRO Drive fejlesztést.

[modal_popup_box width=”” btnsize=”25″ toppadding=”” titlealign=”center” titletext=”BPW Agro Drive élőben az Agrártalálkozón!” titlesize=”” btntext=”Megnézem a bemutatót »” btnclr=”#ffffff” btnbg=”#78bbc8″ titlebg=”#78bbc8″][/modal_popup_box]
[interective_banner effects=”effect-romeo” url=”url:http%3A%2F%2Fbpwagrar.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F03%2Fbpw-megosz-prega-program.pdf|||” titlesize=”” clr=”#1e5082″ title=”Programtervezet letöltése” desc=”Kattintson a letöltéshez!” image_id=”4873″]

Hisszük, hogy az új, innovatív megoldások, versenyképessé, jövedelmezővé és hosszú távon megbízhatóvá teszik vállalkozását.
Így mindig készen állhat arra, hogy sikeresen éljen az új üzleti lehetőségekkel.

Győződjön meg róla személyesen, hogy mi teszi világszerte a BPW-csoportot az ágazat egyik vezető futómű fejlesztőjévé.

Találkozzunk Szombathelyen!